Treningstøy

MEST SOLGTE I DENNE KATEGORIEN


Odd Molly Sportswear – Yoga-bukser, sportstopper og shorts


Endelig - vi går inn i sporten med denne nye kolleksjonen av treningsklær til kvinner! Mote møter funksjonalitet når Odd Molly er i bevegelse. Enten du er på jakt etter et helt nytt antrekk eller ønsker å piffe opp treningsmotivasjonen din, eller rett å slett gjerne vil ha litt mote i treningsantrekket ditt, vil Odd Molly sportswear ha det du trenger.

Miks og match alle våre sportstopper og underdeler. Våre yogabukser er en øyeblikkelig favoritt gjennom hele året - så vel som vårt treningstøy for kvinner, vi våger å påstå at du med stolthet kan bruke dem utenfor treningssenteret også. Når det begynner å bli virkelig varmt er tiden inne for en komfortabel shorts. Når du skal ut å løpe på en kjølig høstkveld, ta med deg en av våre sportsjakker med vindbeskyttelse for å holde deg varm og stilig. Vinn-vinn!

Og som alltid, vi klarer visst ikke å holde oss borte fra de små tilbehørene. Om du leter etter noe å slenge over skulderen, ikke glem å sjekke ut våre praktiske treningsbagger som gladelig vil bære tingene dine for deg. Vær elegant og ha det gøy med vår store kolleksjon av sportstøy i Odd Molly sportswear! Vi lover deg at du vil finne noe å støtte deg enten du elsker maraton eller bare vil se godt ut og føle deg bra!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software