Sko

MEST SOLGTE I DENNE KATEGORIEN

walkability slipperwalkability slipper

walkability slipper

139,00 USD139
stepper espadrillostepper espadrillo

stepper espadrillo

139,00 USD139
pedestrian sneakerpedestrian sneaker

pedestrian sneaker

89,00 USD89
take a bow slippertake a bow slipper

take a bow slipper

139,00 USD139

Møt Odd Molly shoes – Espadriller, joggesko og regnstøvler for alleFøtter – møt himmelen! Med den helt nye kolleskjonen av sko fra Odd Molly, var det vår drøm å skape en moderne og varig kolleksjon som enhver fot - og dens eier - ville elske. Resultatet er en skokolleksjon som går fra hippe sneakers og basketballsko til pene espadriller og regnstøvler, vi har deg dekket for nesten enhver anledning. Stilige, komfortable og pyntet med delikate små detaljer som silkebånd og broderimønstre.

Du kan satse på et par høye joggesko i lær med råkant for en kul hverdagslook som passer perfekt sammen med et par hullete jeans. Rock dine Odd Molly espadriller med en flagrende sommerkjole på stranden eller ta dem på for en kjølig drink i skyggen på en varm sommerdag. Og for sneakers uten knytting – vel, du kan nesten aldri ta feil med et par av disse.

Og så når de våte dagene kommer, vil våre festlige rubber rain boots være din perfekte partner. Kikk innom vår kolleksjon og finn dine favorittsko fra Odd Molly i dag!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software