Odd Molly Canna cardigan - En Odd Molly klassiker som aldri går av mote


Canna Cardigan er et av våre ekte signaturplagg, og en av våre mest elskede kardiganer. Fra ensfargede til unike jacquard-mønstrede, denne kardiganen i bohemstil kommer i en rekke ulike farger og mønster. Hvor mange? Vel … vi har ærlig talt mistet tellingen selv. Det som i hvert fall er sikkert er at Canna Cardigan er en av våre favoritter for all fremtid. Hver sesong returnerer hun med nye farger som gir deg lyst til å «catch ‘em all».

Selv om fargene og mønstrene endrer seg, er den klassiske designen for evig. Hver Odd Molly Canna Cardigan kommer med en stilig sjalkrage og frynsede sider som skaper en feminin fasong. De har også karakteristiske strikkede knytebånd foran som kan henge ned, eller knytes til en nydelig liten sløyfe.

Vi elsker hvordan Canna Cardigan er den perfekte kombinasjonen mellom søt og stilig. Du kan bruke henne med en enkel hvit topp og et par jeans til hverdags, eller kombinere henne med et par svarte, formelle bukser på kontoret. Du kan også bruke henne i stedet for høstjakken når været blir kjøligere.
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software