Kjoler og tunikaer

MEST SOLGTE I DENNE KATEGORIEN

facile flower dressfacile flower dress

facile flower dress

149,00 USD149
funky belle dressfunky belle dress

funky belle dress

215,00 USD215

Odd Molly dresses – Boho-kjoler, maxi-kjoler og tunikaerPyntet og klar til å gå hvor som helst! Fra romantisk til elegante boho-kjoler, fra avslappet til festkjoler, hver Molly kan være trygg på å finne en favoritt i vår nye kolleksjon. Alle Odd Mollys kjoler er designet med troen på at kjoler er en jentes bestevenn (beklager til alle diamanter) og vi vet at det finnes en perfekt kjole til enhver anledning. Og noen ganger, kanskje mer enn en. Eller to.

Vi er enig med mange andre og totalt forelsket i de flagrende boho-kjolene og mønstrede stoffene som er en absolutt nødvendighet for et elegant boho chic-utseende. I denne sesongens kolleksjon av Odd Molly-kjoler vil du finne alt fra stilige dongerikjoler til søte kortermede kjoler med broderier og flotte mønstrede maxi-kjoler som vi faktisk laget med både lange og korte ermer, fordi du skal slippe å velge. Kjoler er ment til å brukes hele året - bare bruk kjolene dine over tights eller jeans og dine favoritt-boots når været blir kaldt, og så er du klar.

Hva er din anledning? Dykk inn i vårt fantastiske utvalg av Odd Molly kjoler og tunikaer, og du vil finne din perfekte match! Psst! Ikke glem å stikke innom vårt tilbehør for å finne de perfekte detaljene som passer sammen med årets favorittkjole.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software