Cardiganer

MEST SOLGTE I DENNE KATEGORIEN

choice maker cardiganchoice maker cardigan

choice maker cardigan

249,00 USD249
move me cardiganmove me cardigan

move me cardigan

219,00 USD219
soft pursuit cardigansoft pursuit cardigan

soft pursuit cardigan

269,00 USD269

Cardigans for kvinner – Nydelig strikk og koselige favoritter


På tide med lag på lag! Vi i Odd Molly elsker cardigans! Og vi vet at vi ikke er de eneste. Vi er mektig stolte over at Mollys over hele verden har forelsket seg i cardiganer fra Odd Molly på grunn av deres høye kvalitet, design og unike mønstre.

Her vil du finne ekte Odd Molly klassikere, som Lovely Knit Jacket og Canna Cardigan sammen med nye favoritter i nye stiler og spesialdesignede mønstre. Uansett hvilken cardigan du faller for kan du være trygg på at den vil være det perfekte tillegget til garderoben din i mange sesonger fremover.

Bruk en stilig strikkeblazer med et sort skjørt eller et par mørke jeans for et perfekt kontorantrekk som varer hele dagen. La våre strikkede cardigans holde deg varm på kjølige sommerkvelder. Om høsten er lange cardigans og ponchoer perfekte som substitutt til en høstjakke – perfekt for å beholde sommerfølelsen bare litt lenger.

Med et bredt utvalg av strikkede cardigans som kommer i alt fra sort til hvitt, v-hals og kabelstrikk til klassikere i herlige jacquard-mønster og sesongens farger, slik at du er sikker på å finne en ny Odd Molly cardigan du kan forelske deg i! Igjen og igjen, og igjen.


Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software