Odd Molly leggings – komfortable, fargeglade tights og trykkede yoga-bukser


Del leggingskjærligheten! Hos Odd Molly bare elsker vi hvordan leggings er både stilige og samtidig så herlig komfortable, en uslåelig kombinasjon for nesten ethvert antrekk eller vær.

Odd Molly trykkede leggings kommer i et utvalg av mønstre og farger, for å sikre at du er helt klar for enhver anledning. Kombiner dem med en hvit t-skjorte og la leggingsen din ta hele oppmerksomheten, eller gå all-in med en fargerik og festlig topp! Når været blir kaldere elsker vi å la et par finstrikkede leggings holde oss varme med stil.

Forsikre deg om å sjekke vår store kolleksjon av komfortable og fargeglade sports-leggings som vil gi deg et smil og få deg til å jobbe ekstra hardt! Med en superkomfortabel passform og glade mønstre er disse helt perfekte til jogging og yoga. Ikke gå glipp av de matchende sportstoppene!

Digre strikkegensere, tettsittende topper eller drømmelignende kjoler - et par leggings vil pare seg med nesten ethvert plagg du har i garderoben. Finn dine nye favoritt-leggings fra Odd Molly her!

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software