Betaling og levering

Betalingsvilkår

I samarbeid med Klarna Checkout tilbyr vi betaling med faktura, delbetaling, kortbetaling og overføring (unntatt Norge) for følgende markeder:
* Sverige
* Norge
* Finland
* Tyskland

For alle andre markeder godtar vi følgende betalingsmetoder:
* Kortbetaling (Mastercard, VISA og American Express)
* PayPal

Når du angir dine personopplysninger, vil du bli identifisert i Klarna Checkout og se tilgjengelige betalingsmetoder. Uavhengig av hvilken betalingsmetode du velger, står Klarna og alle deres partnere fullt ut ansvarlige for transaksjonen. Hvis du har spørsmål om betalingen, ber vi deg først og fremst om å kontakte Klarna på +46 8 120 120 10 eller via deres kundeservice under.
Kundeservice Sverige, trykk her.
Kundeservice Norge, trykk her.
Kundeservice Finland, trykk her.
Kundeservice Tyskland, trykk her.

Alle kreditt- og debetkortinnehavere er underlagt validering og autorisasjon av både kortutstederen og oss, for å opprettholde sikkerheten og hindre bedrageri.

Faktura

Fakturaen opprettes så fort bestillingen din forlater varehuset. Betalingsvilkårene er 14 dager på standardfaktura, uten noe ekstra fakturagebyr. Fakturaen sendes til den e-postadressen du oppga i kassen. Hvis du velger en kampanjefaktura, vil fakturagebyret oppgitt i kassen bli brukt.

Kredittsjekk er ikke nødvendig via Klarna Checkout. Dette gjøres kun ved behov, avhengig av hvilken betalingsmetode du har valgt. Kredittsjekker som gjøres av Klarna, påvirker ikke din troverdighet og kan ikke ses av andre institusjoner som krever kredittsjekk av deg, f.eks. banker.

Hvis du sender varer i retur, kan du utsette forfallsdatoen på fakturaen på Min Klarna. Fakturaen justeres eller slettes avhengig av om du foretar en delvis eller full retur.

Leveringsbetingelser

Nettbutikken er åpen mandag til fredag, med unntak for svenske offentlige helligdager. Vi kan for øyeblikket ta imot bestillinger fra alle EU-land (unntatt Tsjekkia og Slovakia), Isle of Man, Monaco, Norge, Sveits, Åland, Færøyene, Jersey, Guernsey, Gibraltar, San Marino, Andorra, USA, Canada og Australia. Vi håper å kunne levere til flere land i nær fremtid.

Beregnede leveringstider for ditt land ser du nedenfor. Merk at leveringstiden kun er ment som retningslinjer. Vi frasier oss alt ansvar i forbindelse med eventuelle leveringsforsinkelser. Under salget vårt kan leveringstiden ta litt lenger tid enn normalt. Når bestillingen er på vei ut av lageret, mottar du en sendingsbekreftelse per e-post sammen med et sporingsnummer slik at du kan følge bestillingen.

Alle bestillinger sendes med gratis standard forsendelse.


Land Leveringstid Fraktkostnad
SE 1–4 virkedager Gratis
DK 4–7 virkedager Gratis
UK, IM 4–7 virkedager Gratis
EU, MC 4–7 virkedager Gratis
NO 4–7 virkedager Gratis
CH 4–7 virkedager Gratis
AX 4–7 virkedager Gratis
FO 4–7 virkedager Gratis
JE 4–7 virkedager Gratis
GG 4–7 virkedager Gratis
GI 4–7 virkedager Gratis
SM 4–7 virkedager Gratis
AD 4–7 virkedager Gratis
USA, Canada. 5–8 virkedager Gratis
AUS 5–8 virkedager Gratis


Sverige

Bestillinger er sendt med Schenker eller Postnord, og pakken din vil bli levert på et av deres leveringspunkter. Vi tilbyr også express hjemmelevering med Best til noen områder. Alle valg vil vises i utsjekken. Du vil motta en melding fra dem, med informasjon om hvordan du kan hente pakken. Ikke glem legitimasjon. Pakken oppbevares i 2 uker (Schenker) og 2 uker (Postnord) på leveringspunktet. Pakker som ikke blir hentet i tide, blir sendt tilbake til Odd Molly. Du betaler for returkostnadene.


Hvis du ikke kan hente pakken, kan noen andre hente den for deg. Når denne personen henter pakken, må han eller hun vise både din og sin egen legitimasjon.


EU-land, inkludert Åland, Monaco og Man

Alle bestillinger sendes med UPS. Hvis du ikke er der for å ta imot pakken, etterlater UPS en melding, og pakken kan hentes på nærmeste UPS-leveringspunkt. Ta kontakt med UPS for å planlegge en ny levering. For UPS-kontaktinformasjon, gå inn på UPS og velg landet du er fra.

Land utenfor EU

Alle bestillinger sendes med UPS eller Bring (kun i Norge). Hvis ikke annet er spesifisert, blir alle prisene vist uten skatter og avgifter, og uten mva. Bestillinger kan være underlagt lokale skatter, UPS-avgifter og/eller importtoll, som pålegges av din lokale tollmyndighet.


Når din bestilling til Sveits eller Canada har blitt sendt, mottar du en faktura fra UPS innen 10 dager. Den endelige prisen inkluderer dermed skatten som gjelder i ditt land samt tollavgift for dine spesifikke varer. Alle bestillingene sendes med UPS og leveres til adressen du oppga ved bestilling.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink Software