En feiring av alle kvinner rundt i verden

7. mars, 2017

SKAP OG INSPIRER – SETT FANTASIEN DIN FRI

3. juli, 2016

Vi er superstolte av å kunne fortelle om samarbeidet der vi slo oss sammen med kreative @aliencreature. Med det fargerike håret og arbeidsplassen sin, gjør hun det klart at alle kan skape, og alle kan inspirere andre til å være kreative. Nå har @aliencreature laget en tegneblokk til deg i begrenset opplag, sånn at du kan slå deg løs og oppdage in egen kreative personlighet.


Se intervjuet med @aliencreature nedenfor.


VERDENSPREMIERE – ODD MOLLY-SKO

13. mars, 2016

Vi lanserer nå Odd Mollys første skokolleksjon. Espadrillene våre består av bomullskanvas med broderier og mønstre med trykk og er et essensielle denne sesongen! Velg mellom plattformsandaler eller flatsko. Disse sålene er laget av flettet hemp, og passer perfekt til sommerturer.


Hos Odd Molly er alt mulig! Vi er så innmari glade for å kunne fortelle at vi samarbeider med den talentfulle og utrolige danseren og motebloggeren Minna Somero når vi nå lanserer kolleksjonen. Se henne danse i de nye skoene våre her!Odd Molly – LA guide

8. februar, 2016

For å feire lanseringen av vår nye denimkolleksjon, slo vi oss sammen med noen av de mest inspirerende jentene der ute, som alle har en spesiell tilknytning til the city of angels. Møt Eddie, en blogger, modell og helseentreprenør i LA. Den utrolig talentfulle singer songwriter Awa. Og Elsa, en av Sveriges mest verdsatte livsstilsbloggere, som drømmer om å bli en fulltidsartist. Sammen med vokalist Jennifer fra rockebandet «Bloke & Bird», avslører de sine favorittsteder i LA, til din fornøyelse. Kledd i denim, gikk de opp til Hollywood Hills, ut til Venice Beach og alle mulige steder innimellom. LA handlet om fantastisk mat, god musikk og å gjøre det beste ut av hver dag, i en by full av muligheter!


Venice Beach


Et kulturelt knutepunkt kjent for sine eksentrisiteter, musikere, gateartister, vakre strandganger og berømte brygge. Én ting er sikkert, på Venice Beach kjeder du deg aldri. Hvis du liker sjømat er Bubba Shrimp et must!


«Jeg forelsket meg fullstendig i atmosfæren i byen!» – Awa Santesson-Sey


1800 Ocean Front Walk, Venice Beach, 90291

Los Feliz


Et område fullt av vintage butikker, bokhandlere og fantastiske mennesker som ser på. Ikke gå glipp av eggs benedict fra den ikoniske 1930-talls-restauranten «Figaro Bistrot».


«LA har latt meg være den jeg vil. Den lar deg prøve ut forskjellige ting, være kreativ og føle deg fri!» – Jennifer Åkerman


1802 N.Vermont Ave. Los Angeles, 90027

Juice servert her


Våkn opp, sola skinner og juicen er ferskpresset. Dette juice-samfunnet er det som skjedde over frokost en dag, da Alex møtte Greg og mote møtte helse, og de kom godt overens, spektakulært.


«Jeg tror at et sunt liv er å prøve på å finne den gode følelsen, og å gi kroppen din den beste næringen du kan – spise økologisk og rent, trene regelmessig, le og ha en positiv tankegang.» – Eddie Mitsou Pettersson


8366 West 3rd Street, Los Angeles, 90048

Abbot Kinney


Fra unike kunstgallerier til økologiske kaféer, Abbot Kinney Boulevard har alt. Gjusta Bakery tilbyr en økologisk brunch fra himmelen og den beste kaffen i byen. Et historisk reisemål som skriver ny historie.


«Jeg er veldig spontan og LA er en by hvor det alltid skjer noe, noe som passer meg utmerket.» – Elsa Ekman


320 Sunset Avenue, Venice Beach, 90291

Hollywood Hills


Finn veien opp til Griffith Observatory Park, ta et dypt åndedrag og la blikket gli over en by som aldri sover.


Fly high, dream big!


2800 E Observatory Rd, Los Angeles, 90027Takk til Eddie, Elsa Awa og Jennifer for å lage denne LA-guiden sammen med oss, dere er alle stjerner på deres egen skinnende måte og virkelig inspirerende i alt dere gjør!

@oddmolly
#oddmolly #oddmollyxla

Eddie Mitsou Pettersson - www.eddiemitsou.com /@eddiemitsou
Elsa Ekman - www.elsaekman.se / @elsaekman
Awa Santesson-Sey - www.awasey.se /@awasantessonsey
Jennifer Åkerman – www.jenniferakerman.metromode.se / @jjakerman

Bilde: Emma Elwin

LAs fineste steder

Gjusta Bakery - www.gjusta.com
Joan's on Third - www.joansonthird.com
Figaro Bistrot - www.figarobistrot.com
Venice Beach bicycle - www.jaysrentalsvb.com
Griffith Observatory - www.griffithobservatory.org
Squares ville Vintage - www.squaresvillevintage.com
Skylight Books - www.skylightbooks.com
Urth Caffé - www.urthcaffe.com
Café Stella - www.cafestella.com
Gracias Madre – www.graciasmadreweho.com
Cecconis - www.cecconiswesthollywood.com
Sunset Junction Coffee Shop - www.sunsetjunctioncoffeeshop.com
Grand Central Market – www.eggslut.com


#oddmolly

Del dine Odd Molly-favorittbilder på Instagram ved hjelp av hashtag #oddmolly, så har du muligheten til å bli presentert på vår Instagramkonto.
Hyllest til @krickelin

Kristin Lagerqvist er en frilansfotograf som holder til i Varberg i Sverige, og hun er personen bak den flotte bloggen og Instagram-kontoen @krickelin. Kristin tok over Instagram-kontoen vår for et par dager og deler inspirerende bilder fra sin uke. Se bildene og les mer om Kristin nedenfor. For mer inspirasjon, ta en titt på bloggen hennes: http://www.lovelylife.se/krickelin/Hvordan fant du din egen interiørstil?

Den kom underveis og endrer seg hele tiden. Jeg har alltid vært kreativ. Og jeg har ikke lyst til å bruke en formue på interiørdetaljer eller ha det nøyaktig samme hjemmet som alle andre. Jeg har vært ganske impulsiv i hjemmet mitt i mange år. Nå prøver jeg å tenke mer gjennom kjøpene mine, med tanke på miljøet. Vintage er flott.Hva får hjertet ditt til å gjøre et byks på loppemarked?

Akkurat nå lengter jeg etter å finne et stort oljemaleri. Jeg kjenner igjen riktig tema når det plutselig slår meg!Fortell oss om den mest verdifulle gjenstanden i huset ditt?

Jeg har egentlig ingen. Folkene som bor her er det viktigste for meg. Men om jeg må si noe, må det være samlingen min av storkenebb eller stolene rundt middagsbordet.Hva er det kjekkeste med å dele opplevelsene deres på bloggen og Instagram?

Fellesskapene er fantastiske. Jeg oppdaget så mange venner og så mye samarbeid her. Alle er så vennlige, og jeg får masse inspirasjon på blogger og Instagram hver eneste dag.Hva kan vi forvente fra deres Odd Molly Instagram-overtakelse de neste dagene?

Å, jeg prøver å vise dere litt av hverdagslivet mitt, om livet på vestkysten av Sverige på denne tiden av året. Det er kaldt, vakkert og avslappende. Bli værende: Jeg håper du vil finne inspirasjon for til å fylle opp dagen din!Hyllest til @weare365

Thilda og Mira, de flotte søstrene bak den fargerike og inspirerende reisebloggen «Weare365», tar over vår Instagram i tre dager. Få et glimt av deres hverdagseventyr på @oddmolly fra og med i dag! Og ikke glem å sjekke ut bloggen deres – www.weare365.comHva har vært det mest fantastiske stedet under reisene deres jorden rundt, og hvorfor?

Å, vi har besøkt så mange fantastiske steder. Vi elsker å oppleve eventyr i naturen og la veien og skjebnen bestemme hvor vi skal dra. Vi pleier ikke å planlegge reisene våre så mye. Når du er åpen for ting som skjer underveis, skjer ofte de mest utrolige ting. Men om vi måtte velge kun ett av våre eventyr, må det være turen vår til Norge. Fjellene tok nesten pusten fra oss, selv om vi, for å gjøre en lang historie kort, holdt på å dø da vi gikk til hytta på fjelltoppen hvor vi skulle sove.Fortell oss om reisenødvendighetene deres. Hva kan dere ikke leve uten?

Gode hodetelefoner, bøker og det aller viktigste: et kamera. En fantastisk bok vi nettopp leste er Shantaram. Tips tips tips.Hva er neste reisemål?

Vi er på vei til Tulum i Mexico med en av våre bestevenner, Maxinne, i januar. Tanken på turkist vann er nesten uvirkelig når du ser ut av vinduet akkurat nå.Hva er det kjekkeste med å dele opplevelsene deres på bloggen og Instagram?

Responsen og kommentarene. Det er fantastisk å lese. Vi elsker å dele hva vi ser og å ta del i andres eventyr.Hva kan vi forvente fra deres Odd Molly Instagram-overtakelse de neste dagene?

Et glimt av vårt – litt rotete – hverdagsliv.
ROADTRIP TIL GAGNEF
Camping under Dalarnas himmel med disse jentene gjør sommeren magisk. Alle med deres egne unike personlighet og utvalgte stil, følger de sin egen lidenskap mens de deler en forkjærlighet for eventyrlige opplevelser. Vi dro sammen på en roadtrip til Gagnef i Sverige, hvor vi tilbrakte en helg med å høre på musikk, slappe av i solen, og viktigst av alt: dansing natten lang.
Ankomst i Gagnef

Hjemmet vårt de neste dagene.
Frokost á la Eddie

Talentfulle Eddie lager stoffskiftefremmende smoothier med kanel og grønnkål.
Gagnef style

Grilling

Mat smaker bedre når den tilberedes og spises utendørs.
dancing queens

Takk Emma, Eddie, Zara, Hanna, Hilda, Michaela, Madelen, Thilda og Mira for at dere gjorde denne helgen uforglemmelig.

Foto: Emma SvenssonHilsen fra Tulum i Mexico

Den beste måten å reise på ...
Snorkling ved Casa Conote. Ingen fortalte oss at det var krokodiller her før etterpå ...
Hanna på stranda i historiske Tulum.

I motsetning til andre mayaruiner er denne arkeologiske plassen funnet på Yucatán-halvøya like ved vannet.
På tur rundt i mayaruinene i Coba.

Da byen hadde sitt høydepunkt i løpet av mayaperioden, antas det at den hadde nesten 50 000 innbyggere.Vi nyter utsikten fra ruinene i Coba!
Katarina på stranden i Tulum, på Yucatán-halvøyas nordøstlige kyst.
Vårt yndlingssnacks: kokosnøtt rett fra treet.
Fantastisk rawfood på Hotel Sanará i Tulum.
Sightseeing i Tulum.