Odd Molly SS17 – Real is Amazing

Inspirert av den verdenskjente sangeren/lyrikeren Saie Saie og villmarken i Topanga Canyon, hvor hun bor og lidenskapelig strever for å redde de amerikanske villhestene, slipper vi nå vår SS17-kolleksjon – Real is Amazing. Det ligger en genuin lidenskap for å oppmuntre og styrke unge jenter i DNA-et vårt, noe som viser seg gjennom dette spennende og betydelige prosjektet med artisten Saie Saie. Denne sesongen vil vi ta imot den slående naturen i Topanga Canyon med åpne armer. Der er det fortsatt villhester som beriker landskapet. Denne vidunderlige og mektige scenen er sammen med den frie og bohemske ånden til det kunstneriske stedet, med på å forme visjonen til denne sesongens kreative uttrykk.

Historien

Denne sesongens Tribute-kolleksjon er inspirert av sanger/lyriker Alex Saidac, også kjent som Saie Saie. Hun er en verdenskjent artist som står alene mot verden for å oppnå det hun vil, og som har blitt en enorm inspirasjon for vår Tribute-kolleksjon. Designet bærer et løfte om selvtillit og ei jente som er et symbol på en kultur som er oppmerksom og utviklende – ei jente som er litt vill innerst inne, akkurat som Saie Saie. Hennes nye singel «Bones» har ett budskap, inspirert av hennes lidenskap for å redde de amerikanske villhestene. Dette bringer hun virkelig til live i 2017 , da hun begynner sin «Wild One»-turné langs California-kysten på hesteryggen. For å virkeliggjøre drømmen sin har hun nylig sluppet en slående musikkvideo, som lanserer en Kickstarter-kampanje hun har startet for å samle inn penger til sin «Wild One»-turné. Denne sterke videoen så dagens lys med støtte fra Odd Molly, da vi fortsatt vil oppfordre unge og inspirerende jenter som tør å gå sin egen vei.

KOLLEKSJONEN

I tillegg til en levende miks av materialer og jordnære, solblekede farger som rust, off-white, sand og blå, har kolleksjonen også vakre broderier, sterke mønster og vakre, lange ermer med trompetsnitt. Silhuettene er lengre, strikkeplaggene er lettere og looken er selvsikker, men også romantisk.

Biografi: Verdenskjent sanger/lyriker Saie Saie

Saie Saie er en internasjonal artist i den sanne betydningen av ordet, da hun har tilbrakt mesteparten av livet på stadig reisefot. Født i Sverige og delvis oppvokst i Argentina, har hun nå endelig gjort Los Angeles til sitt hjem. Hun kommer fra Stockholm i Sverige, og det å skrive sanger alltid vært en veldig naturlig måte for Saie Saie å uttrykke seg på. Innflytelsene hennes kommer fra soul og hip-hop, som sammen med hennes bakgrunn i svensk pop utgjør en perfekt miks. Saie Saie er ei guttejente som ikke er redd for å brekke en negl eller to; og går helt alene imot verden for å oppnå det hun vil. Samme året som hun ble ferdig utdannet fra det prestisjetunge «Music Makers»-skolen i Nord-Sverige, signerte hun platekontrakt med Sofo Records (under Universal), og ble senere tilbudt platekontrakt med Universal Music Group, som ledet til en avtale med Island Records UK. Hennes første singel «We Shine» var på danselista til UK i 43 uker, mens hennes andre singel «Stay In This Moment» holdt seg i hele 52 uker på samme liste. MTV spilte videoene hennes konstant, hun ble sponset av Puma og ble enormt stor på radio i Skandinavia, Argentina, Singapore, Japan, Indonesia og Bali. «We Shine» og «Stay In This Moment» kom til Top 3 på iTunes i Sverige, og TV og radio var gale etter dette unge talentet. Drømmen hennes var likevel langt fra oppfylt. Saie Saie innså at hennes kall var å bruke musikk for å få mennesker til å føle seg bedre, og det var det vanskelig å gjøre i danse-/popverdenen hun befant seg i. Så hun dro... prøvde seg helt alene... byttet navn til Saie Saie (for å ære sin far), og nå har arbeidet hennes gitt henne de to største lidenskapene sine; hester og musikk. Saie Saie er en artist med et oppdrag, et oppdrag om å bruke sin lyriske penn som ett sverd – følg med!